Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

10 kw станбен и мрежен соларен PV систем - DSNEG-10K-ON

Цена:

717.619ден 685.000ден

Цена:

717.619ден 685.000ден

Description

Артикал – Он Грид – 004

Модел – DSNEG-10K-ON

Опис на производот

Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија. Вклучува соларни модули за претворање на сончевото зрачење во електрична енергија во текот на денот и мрежен инвертер за снабдување со електрична енергија на товарот или продавање на вишок електрична енергија на мрежа преку нето-мерење или напојување во тарифни шеми.

Компоненти 01
Соларни панели

25 години гаранција
Највисока ефикасност на конверзија од 17%
Антирефлексивно и анти-извалкано губење на површинска моќност од нечистотија и прашина

Одлична механичка отпорност на оптоварување
Отпорен на PID, висока отпорност на сол и амонијак

Компоненти 02
На мрежен инвертер

5 години стандардна гаранција
Макс. Ефикасност 99,6%, европска ефикасност 99%;
Интегриран DC прекинувач за дополнителна заштита на безбедноста;
Фактор на моќност постојано прилагодлив
Дизајн без трансформатор и висока густина на моќност,
исклучена полесна и попогодна инсталација
Флексибилна комуникациска врска, поддржете RF WIFI

Компоненти 03
Систем за складирање на енергија (по изборна надградена верзија)

Интегрираниот систем вклучува инвертер, полнач на батерии, мониторинг и батерии.

Самодоволен

Модуларна батерија

Интелигентна контрола

Долг животен век

Есенцијалното оптоварување се надгледува

Интегриран систем од 5KW

Компоненти 04
Конструкција на монтажа

Инсталиран на Тетреб или на покривот
Строго тестирано според стандардот за дизајн
Едноставна вежба за инсталација со висока ефикасност
Анодизиран алуминиум и материјал од не’рѓосувачки челик со висока издржливост.

Компоненти 05
Додатоци

PV кабел 4 кв.мм & 6 кв.мм
AC кабел
DC прекинувачи
AC прекинувач
Кутија за комбиниран наизменична струја / DC

===================================

Стара Цена = 717.619 денари (11.668,60 Еу)

Нова Цена = 685.000 денари (11.138,21 Еуро)

===================================

Цена Цена ВКУПЕН ИЗНОС ВКУПЕН ИЗНОС Учество Учество Доплата Доплата
Количина денари евра Денари Евра денари Евра Денари Евра
1 685,000.00 11,138.21 685,000.00 11,138.21 411,000.00 6,682.93 274,000.00 4,455.28
2 652,380.95 10,607.82 1,304,761.90 21,215.64 782,857.14 12,729.38 521,904.76 8,486.26
5 621,315.19 10,102.69 3,106,575.96 50,513.43 1,863,945.58 30,308.06 1,242,630.39 20,205.37
10 591,728.75 9,621.61 5,917,287.55 96,216.06 3,550,372.53 57,729.63 2,366,915.02 38,486.42
25 563,551.20 9,163.43 14,088,779.88 229,085.85 8,453,267.93 137,451.51 5,635,511.95 91,634.34
50 536,715.42 8,727.08 26,835,771.20 436,354.00 16,101,462.72 261,812.40 10,734,308.48 174,541.60
100 511,157.55 8,311.50 51,115,754.67 831,150.48 30,669,452.80 498,690.29 20,446,301.87 332,460.19
200 486,816.71 7,915.72 97,363,342.23 1,583,143.78 58,418,005.34 949,886.27 38,945,336.89 633,257.51
500 463,634.96 7,538.78 231,817,481.49 3,769,389.94 139,090,488.90 2,261,633.97 92,726,992.60 1,507,755.98

Испорака до Вашата адреса

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top