Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

100% Grade A A4 Copy Papers

Цена:

194ден 182ден

Цена:

194ден 182ден

Description

Артикал – OFF – 041

100% Grade A A4 Copy Papers

Земја на потекло = ТАЈЛАНД

=======================

Стара Цена = 194 денари (3,15 Еу)

Нова Цена = 182 денари (2,96 Еу)

=======================

За членовите на БУДО ШОП цената изнесува за 1 кутија (5 опаковки) х 166 денари (2,70 Еу).

=======================

Кутии Опаковки Цена Износ АВАНС % ДОПЛАТА % ОПАКОВКИ %
1 9040 45200 101 4565200 1141300 25.00% 3423900 25.00% 11300 33900 75.00
2 6240 31200 108 3369600 926640 27.50% 2442960 27.50% 8580 22620 72.50
3 4680 23400 111 2597400 779220 30.00% 1818180 30.00% 7020 16380 70.00
4 4520 22600 114 2576400 837330 32.50% 1739070 32.50% 7345 15255 67.50
5 3120 15600 120 1872000 655200 35.00% 1216800 35.00% 5460 10140 65.00
6 2260 11300 126 1423800 533925 37.50% 889875 37.50% 4237.5 7063 62.50
7 1560 7800 131 1021800 408720 40.00% 613080 40.00% 3120 4680 60.00
8 1130 5650 136 768400 326570 42.50% 441830 42.50% 2401.3 3249 57.50
9 1000 5000 141 705000 317250 45.00% 387750 45.00% 2250 2750 55.00
10 800 4000 145 580000 275500 47.50% 304500 47.50% 1900 2100 52.50
11 640 3200 149 476800 238400 50.00% 238400 50.00% 1600 1600 50.00
12 565 2825 153 432225 226918.1 52.50% 205307 52.50% 1483.1 1342 47.50
13 500 2500 157 392500 215875 55.00% 176625 55.00% 1375 1125 45.00
14 320 1600 161 257600 148120 57.50% 109480 57.50% 920 680 42.50
15 200 1000 165 165000 99000 60.00% 66000 60.00% 600 400 40.00
16 160 800 168 134400 84000 62.50% 50400 62.50% 500 300 37.50
17 100 500 171 85500 55575 65.00% 29925 65.00% 325 175 35.00
18 80 400 174 69600 46980 67.50% 22620 67.50% 270 130 32.50
19 40 200 176 35200 24640 70.00% 10560 70.00% 140 60 30.00
20 25 125 178 22250 16131.25 72.50% 6118.75 72.50% 90.625 34.38 27.50
21 10 50 180 9000 6750 75.00% 2250 75.00% 37.5 12.5 25.00
22 1 5 182 910 910 100.00% 0 100.00% 5 0 0.00

НАПОМЕНА – сите цени се со пресметан ДДВ од 18 %

Испорака во рок од 5 – 45 дена после извршената уплата (после тоа на секои 2 дена каснење на испораката ве обесштетуваме со 1 денар пониска цена). Овие услови на Балканот ви ги нуди само БУДОШОП

После секои нарачани 4.680 кутии (23.400 опаковки) ве следува гратис електрично возило (во рок од 2 години)

Gaia DX-44 или V2

 за евтино доставување на вашата роба до вашите клиенти,

БУДОШОП и IK COPY PAPER ве наградуваат.

========================

Испорака до Вашата aдреса

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top