Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

Funworld капка бод надувување на вода игра лебдечки мат на надувување dock платформа

Цена:

164.091ден

Цена:

164.091ден

Опис

Артикал – ПЛАТФОРМА – 005

Funworld капка бод надувување на вода игра лебдечки мат на надувување dock платформа

ПВЦ тиково лебдечки остров на надувување пливачка платформа лебдечко пристаниште

Карактеристики:
1. Совршена платформа за да уживате во вода
2. Дупли слоеви капка бод ткаенина
3. Гажија флексибилност, стабилност и сила
4. Парот на мускулите мора да работат подеднакво
5. Перфектен џет ски пристаниште.
6. Aнти Лизгање Ева палуба ве одржи безбедноста цело време.
7. Во 316 нерѓосувачки скали ви помагаат лесно да дојдете на одборот.

================================================================

Стара Цена = 225.625 денари (3.668,70 Еу / УС $ 4.102,27)

Нова Цена = 164.091 денари (2.668,15 Еу / УС $ 2.983,47)

Цена за членовите на БУДОШОП = 131.273 денари (2.134,52 Еу / УС $ 2.386,78)

================================================================

м Цена ВКУПЕН ИЗНОС Учество Доплата
Количина денари евра долари Денари Евра УС Долари денари Евра УС Долари Денари Евра УС Долари
1 164,091.00 2,668.15 2,983.47 164,091.00 2,668.15 2,983.47 114,863.70 1,867.70 2,088.43 49,227.30 800.44 895.04
2 160,873.53 2,615.83 2,924.97 321,747.06 5,231.66 5,849.95 225,222.94 3,662.16 4,094.96 96,524.12 1,569.50 1,754.98
3 157,719.15 2,564.54 2,867.62 473,157.44 7,693.62 8,602.86 331,210.21 5,385.53 6,022.00 141,947.23 2,308.09 2,580.86
10 154,626.61 2,514.25 2,811.39 1,546,266.14 25,142.54 28,113.93 1,082,386.30 17,599.78 19,679.75 463,879.84 7,542.76 8,434.18
15 151,594.72 2,464.95 2,756.27 2,273,920.80 36,974.32 41,344.01 1,591,744.56 25,882.03 28,940.81 682,176.24 11,092.30 12,403.20
20 148,622.27 2,416.62 2,702.22 2,972,445.49 48,332.45 54,044.46 2,080,711.84 33,832.71 37,831.12 891,733.65 14,499.73 16,213.34
30 145,708.11 2,369.24 2,649.24 4,371,243.36 71,077.13 79,477.15 3,059,870.35 49,753.99 55,634.01 1,311,373.01 21,323.14 23,843.15
50 142,851.09 2,322.78 2,597.29 7,142,554.51 116,139.10 129,864.63 4,999,788.16 81,297.37 90,905.24 2,142,766.35 34,841.73 38,959.39
100 140,050.09 2,277.24 2,546.37 14,005,008.85 227,723.72 254,636.52 9,803,506.19 159,406.60 178,245.57 4,201,502.65 68,317.12 76,390.96
150 137,304.01 2,232.59 2,496.44 20,595,601.25 334,887.83 374,465.48 14,416,920.87 234,421.48 262,125.83 6,178,680.37 100,466.35 112,339.64
м ЦЕНА ЗА РЕФЕРАЛИ ВКУПЕН ИЗНОС за РЕФЕРАЛИ Учество за РЕФЕРАЛИ Доплата за РЕФЕРАЛИ
Количина Денари Евра УС Долари Денари Евра УС Долари денари Евра УС Долари Денари Евра УС Долари
1 131,272.80 2,134.52 2,386.78 131,272.80 2,134.52 2,386.78 91,890.96 1,494.16 1,670.74 39,381.84 640.36 716.03
2 128,698.82 2,092.66 2,339.98 257,397.65 4,185.33 4,679.96 180,178.35 2,929.73 3,275.97 77,219.29 1,255.60 1,403.99
3 126,175.32 2,051.63 2,294.10 378,525.95 6,154.89 6,882.29 264,968.17 4,308.43 4,817.60 113,557.79 1,846.47 2,064.69
10 123,701.29 2,011.40 2,249.11 1,237,012.91 20,114.03 22,491.14 865,909.04 14,079.82 15,743.80 371,103.87 6,034.21 6,747.34
15 121,275.78 1,971.96 2,205.01 1,819,136.64 29,579.46 33,075.21 1,273,395.65 20,705.62 23,152.65 545,740.99 8,873.84 9,922.56
20 118,897.82 1,933.30 2,161.78 2,377,956.39 38,665.96 43,235.57 1,664,569.47 27,066.17 30,264.90 713,386.92 11,599.79 12,970.67
30 116,566.49 1,895.39 2,119.39 3,496,994.69 56,861.70 63,581.72 2,447,896.28 39,803.19 44,507.21 1,049,098.41 17,058.51 19,074.52
50 114,280.87 1,858.23 2,077.83 5,714,043.61 92,911.28 103,891.70 3,999,830.53 65,037.89 72,724.19 1,714,213.08 27,873.38 31,167.51
100 112,040.07 1,821.79 2,037.09 11,204,007.08 182,178.98 203,709.22 7,842,804.96 127,525.28 142,596.45 3,361,202.12 54,653.69 61,112.77
150 109,843.21 1,786.07 1,997.15 16,476,481.00 267,910.26 299,572.38 11,533,536.70 187,537.18 209,700.67 4,942,944.30 80,373.08 89,871.71

==============================================

БЕСПЛАТНА Испорака до Вашата адреса

==============================================

НАПОМЕНА – Рок на испорака = 25 – 35 дена

==============================================

Телефон за контакт = +389-79 – 332 – 771

==============================================

Надувување на пловечки док / платформа за вода / јахта мат

Type
Material
Size
Accessories
Gross weight
Yacht dock
drop stitch
0.7 mm pvc
2.5*1.5*0.2m
electric pump
repair kits
User Manual
Carry bag
23 Kg
3*2*0.2m
31 Kg
3.5*1.5*0.2m
29 Kg
4*2*0.2m
46 Kg
4.5*1.5*0.2m
34 Kg
T Jet ski dock
drop stitch
0.7 mm pvc
Any 2 yacht
dock connect
electric pump
repair kits
User Manual
Carry bag
Any 2 yacht
dock connect
T shape
drop stitch
0.7 mm pvc
4*4*0.2m
electric pump
repair kits
User Manual
Carry bag
36 kg
M shape
drop stitch
0.7 mm pvc
6*3*0.2m
electric pump
repair kits
User Manual
Carry bag
80 Kg
Customized Acceptable
Customized Acceptable
Customized Acceptable
Customized Acceptable
Customized Acceptable

 

Прегледи (0)

Критики

Нема критики сеуште.

Само најавени корисници кои го купиле овој продукт може да остават коментар.

close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top