Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ
Show sidebar

AION LX – GAC

3.179.550ден 2.890.500ден
Артикал – АУТО – 149 – AION LX – GAC Супер луксузен спортски електричен СУВ автомобил – AION LX –

BAIC EC180

928.000ден 843.636ден
Артикал – АУТО – 111 – BAIC EC180 Супер модерен електричен автомобил – максимална брзина 100 км/h – максимално растојание

BAIC EU5

3.250.000ден 2.954.545ден
Артикал – АУТО – 118 – BAIC EU5 Супер модерен електричен автомобил – максимална брзина 155 км/h – максимално растојание

BYD Qin Hybrid

2.843.500ден 2.585.000ден
Артикал – АУТО – 117 – BYD Qin Hybrid Супер модерен електричен автомобил – максимална брзина 185 км/h – максимално

ChangAn BenBen EV

1.427.800ден 1.298.000ден
Артикал – АУТО – 115 – ChangAn BenBen EV Супер модерен електричен автомобил – максимална брзина 110 км/h – максимално

ChangAn BenBen EV 360

1.427.800ден 1.298.000ден
Артикал – АУТО – 115 – ChangAn BenBen EV 360 Супер модерен електричен автомобил – максимална брзина 125 км/h –

CHERY Tiggo 3X E480

2.200.000ден 2.000.000ден
Артикал – АУТО – 116 – CHERY Tiggo 3X E480 Супер модерен електричен автомобил – максимална брзина 120 км/h –

DONGFENG ER30

1.190.000ден 1.081.818ден
Артикал – АУТО – 006 DONGFENG ER30 Нов модел на луксузен електричен автомобил, со доплата од 1.500 евра, може да

DRAGON

640.090ден 581.900ден
Артикал – АУТО – 169 Евтин електричен мини луксузен супер автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско меѓуградско возење

DRAGON – speed SUV

559.020ден 508.200ден
Артикал – АУТО – 171 Евтин електричен мини луксузен супер SUV автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско меѓуградско

DRAGON – SUV

1.878.525ден 1.707.750ден
Артикал – АУТО – 168 Електричен мини луксузен супер СУВ автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско меѓуградско возење

DRAGON SUV S

1.952.500ден 1.775.000ден
Артикал – АУТО – 172 Евтин електричен луксузен супер SUV автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско и меѓуградско

EB-HS-180 Everbright

1.089.088ден 990.080ден
Артикал – АУТО – 022 Евтин електричен мини луксузен супер автомобил со (4 седишта) многу погоден за градско возење модел

EB-HS-3xe Everbright

1.752.750ден 1.593.409ден
Артикал – АУТО – 030 Евтин електричен луксузен супер SUV автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско и меѓуградско

EB-HS-6e SPORT Everbright

1.414.500ден 1.285.909ден
Артикал – АУТО – 025 Евтин електричен мини луксузен супер автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско меѓуградско возење

EB-HS-7L Everbright

1.476.000ден 1.341.818ден
Артикал – АУТО – 026 Евтин електричен мини луксузен супер автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско меѓуградско возење

EB-HS-7S Everbright

1.629.750ден 1.481.591ден
Артикал – АУТО – 027 Евтин електричен мини луксузен супер автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско меѓуградско возење

EB-HS-ANT Everbright

1.199.250ден 1.090.227ден
Артикал – АУТО – 024 Евтин електричен мини луксузен супер автомобил со (4 седишта) многу погоден за градско меѓуградско возење

EB-HS-ER30 Everbright

1.092.883ден 993.530ден
Артикал – АУТО – 032 Евтин електричен луксузен супер автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско и меѓуградско возење

EB-HS-HT230 Everbright With Airbags

1.183.875ден 1.076.250ден
Артикал – АУТО – 014 Најевтин електричен супер луксузен и брз автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско и

EB-HS-K-ONE Everbright

1.537.500ден 1.397.727ден
Артикал – АУТО – 028 Евтин електричен луксузен супер SUV автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско и меѓуградско

EB-HS-OLV Everbright

1.137.750ден 1.034.318ден
Артикал – АУТО – 031 Евтин електричен луксузен супер автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско и меѓуградско возење

EB-HS-tt3 Everbright

1.537.500ден 1.397.727ден
Артикал – АУТО – 029 Евтин електричен луксузен супер SUV автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско и меѓуградско

EB-HS-ZD D1 (EEC) Everbright

814.440ден 740.400ден
Артикал – АУТО – 021 Евтин електричен мини луксузен супер автомобил со (2 седишта) многу погоден за градско возење модел

EB-LS-C11 Everbright

848.700ден 771.545ден
Артикал – АУТО – 019 Евтин електричен луксузен супер автомобил со (5 седишта) многу погоден за градско возење модел –

electric sport car – Sedan

1.076.250ден 978.409ден
Артикал – АУТО – 017 Најевтин електричен мини спортски свтомобил со (2 седишта) многу погоден за градско и меѓу градско

Electric SUV Everbright

1.055.340ден 959.400ден

GAC – AION S

3.270.025ден 2.972.750ден
Артикал – АУТО – 163 – Mодел – GAC – AION S Луксузен и брз електричен автомобил со 5 седишта

Gaia GBZ-X1

600.300ден 545.727ден
Артикал – АУТО – 130 Евтин електричен автомобил со (4 седишта) многу погоден за градско возење – модел – Gaia

HENAN – LB – SEDAN

555.817ден 505.288ден
Артикал – АУТО – 150– HENAN – LB – SEDAN Супер модерен електричен автомобил – максимална брзина 55 км/h –
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top