Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ
Show sidebar

Висококвалитетен Професионален Челичен Монтажен Шопинг Мол

26.045ден 23.678ден
Артикал – ШОПИНГ МОЛ – 001 Модел бр. – steel structure prefabricated shopping mall – HENAN CANLONG – 01 Димензии =

Голем монтажен магазин – SH – 27

66.212.438ден 60.193.125ден
Артикал – МАГАЗ – 018 Модел бр. – SH – 27 Димензии = 50 m x 135 m = 6.750 m2

Голем монтажен магазин – Steel structure – 01

7.780ден 7.073ден
Артикал – МАГАЗ – 015 Модел бр. – Steel structure Димензии = според Вашите потреби Челично дизајнирани модели на магацини издржливи

Голем монтажен магазин – Steel structure – 02

8.456ден 7.688ден
Артикал – МАГАЗ – 016 Модел бр. – Steel structure – 02 Димензии = според Вашите потреби Челично дизајнирани модели на

Голем монтажен магазин – Steel structure – 03

8.456ден 7.688ден
Артикал – МАГАЗ – 017 Модел бр. – Steel structure – 03 Димензии = според Вашите потреби Челично дизајнирани модели на

Голем монтажен магазин – Steel structure – 03

15.302.430ден 13.911.300ден
Артикал – МАГАЗ – 019 Модел бр. – Steel Structure – 03 Димензии = 60 m x 26 m = 1.560

Голем монтажен магазин – Steel structure – 05

8.456ден 7.688ден
Артикал – МАГАЗ – 021 Модел бр. – Steel structure – 05 Димензии = 30 m x 50 m = 1.500

Голем монтажен магазин – Steel structure – 06

8.456ден 7.688ден
Артикал – МАГАЗ – 022 Модел бр. – Steel structure – 06 Димензии = според вашите потреби Челично дизајнирани модели на

Ефтин магазин со нов дизајн

6.765ден 6.150ден
Артикал – МАГАЗ – 009 Модел бр. – large metal buildings Димензии = според Вашите потреби Челично дизајнирани модели на

Ефтин магазин со нов дизајн – HeYa-B

10.148ден 9.225ден
Артикал – МАГАЗ – 007 Модел бр. – HeYa-B Димензии = според Вашите потреби Предности на QINGDAO монтажните магазини Oдлични

Ефтин магазин со нов дизајн – HEYASW-01

10.148ден 9.225ден
Артикал – МАГАЗ – 004 Модел бр. – HEYASW-01 Димензии = според Вашите потреби Предности на QINGDAO монтажните магазини Oдлични

Ефтин магазин со нов дизајн – HS – 940690009

9.471ден 8.610ден
Артикал – МАГАЗ – 023 Модел бр. – HS – 940690009 Димензии = според Вашите потреби Магацините со челична структура

Ефтин магазин со нов дизајн – Sanhe

6.765ден 6.150ден
Артикал – МАГАЗ – 010 Модел бр. – Sanhe Димензии = според Вашите потреби   Информации за продуктот Материјали на

Ефтин магазин со нов дизајн – Sanhe 01

6.765ден 6.150ден
Артикал – МАГАЗ – 011 Модел бр. – Sanhe 01 Димензии = според Вашите потреби   Информации за продуктот Материјали на

Ефтин магазин со нов дизајн – Sanhe 02

6.765ден 6.150ден
Артикал – МАГАЗ – 012 Модел бр. – Sanhe 02 Димензии = според Вашите потреби   Информации за продуктот Материјали на

Ефтин магазин со нов дизајн – Sanhe 04

6.765ден 6.150ден
Артикал – МАГАЗ – 014 Модел бр. – Sanhe 04 Димензии = според Вашите потреби Челично дизајнирани модели на магацини издржливи

Индустриска монтажна / Модуларна метална монтажна Фабрика / Магацин / Зграда од челик – JG

8.456ден 7.688ден
Артикал – МАГАЗ – 003 Модел бр. – JG Димензии = според Вашите потреби Предности на QINGDAO монтажните магазини Oдлични

Индустриска монтажна / Модуларна метална монтажна Фабрика / Магацин / Зграда од челик – JG-190233

8.118ден 7.380ден
Артикал – МАГАЗ – 006 Модел бр. – JG-190233 Димензии = според Вашите потреби Предности на QINGDAO монтажните магазини Oдлични

Индустриска монтажна / Модуларна метална монтажна Фабрика / Магацин / Зграда од челик – JG-W1

8.456ден 7.688ден
Артикал – МАГАЗ – 002 Модел бр. – JG-W1 Димензии = според Вашите потреби Предности на QINGDAO монтажните магазини Oдлични

Магазин 27.5м. x10.5м. x5 м. од лесен челичен градежен материјал

4.018.410ден 3.653.100ден
Артикал – МАГАЗ – 001 Модел бр. – Q235 Димензии = 27.5м. x10.5м. x5 м. Предности на QINGDAO монтажните магазини

Магазин од челична конструкција – SL-0043

11.495ден 10.450ден
Артикал – МАГАЗИН – 025 Модел – SL-0043 1. Мала тежина, висока јачина, 50 години трајна употреба, без градежен отпад.

Магазин од челична конструкција – SL-0109

11.495ден 10.450ден
Артикал – МАГАЗИН – 024 Модел – SL-0109 Работилница (Магазин) од челична конструкција, зграда со монтажна челична конструкција: 1. Мала

МОБИЛЕН ТОАЛЕТ – DGVH415

170.126ден 154.660ден
Артикал – ТОАЛЕТ – 004 Модел – DGVH415 Мобилниот тоалет е ефикасен за производство и инсталирање, лесен за составување и расклопување,

МОБИЛЕН ТОАЛЕТ – DGVH416

170.126ден 154.660ден
Артикал – ТОАЛЕТ – 003 Модел – DGVH416 Мобилниот тоалет е ефикасен за производство и инсталирање, лесен за составување и расклопување,

МОБИЛЕН ТОАЛЕТ – DGVH432

68.970ден 62.700ден
Артикал – ТОАЛЕТ – 002 Модел – DGVH432 Мобилниот тоалет е ефикасен за производство и инсталирање, лесен за составување и расклопување,

МОБИЛЕН ТОАЛЕТ – DGVH437

68.970ден 62.700ден
Артикал – ТОАЛЕТ – 001 Модел – DGVH437 Мобилниот тоалет е ефикасен за производство и инсталирање, лесен за составување и

Мобилен Тоалет – MT 002

65.522ден 59.565ден
Артикал – ТОАЛЕТ – 009 Модел – MT 002 Мобилниот тоалет е ефикасен за производство и инсталирање, лесен за составување и

Мобилен Тоалет – MT 011

91.960ден 83.600ден
Артикал – ТОАЛЕТ – 007 Модел – MT 011 Мобилниот тоалет е ефикасен за производство и инсталирање, лесен за составување

Мобилен Тоалет – MT 012

65.522ден 56.729ден
Артикал – ТОАЛЕТ – 008 Модел – MT 012 Мобилниот тоалет е ефикасен за производство и инсталирање, лесен за составување и

МОБИЛЕН ТОАЛЕТ – WHY0413 006

91.960ден 83.600ден
Артикал – ТОАЛЕТ – 005 Модел – WHY0413 006 Мобилниот тоалет е ефикасен за производство и инсталирање, лесен за составување
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top