Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ
Show sidebar

100 % памучна униформа за Обезбедување

3.190ден 2.900ден
Артикал – АГОБ – 024 100 % памучна Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 3.190 денари (51,87 Еу) Нова

SWAT T – маица против исекување

9.350ден 8.500ден
Артикал – АГОБ – 008 SWAT T – маица против исекување ======================= Стара Цена = 9.350 денари (152,03 Еу) Нова

Балистички оклопен елек со заштита на половината

27.500ден 25.000ден
Артикал – АГОБ – 012 Балистички оклопен елек со заштита на половината ======================= Стара Цена = 27.500 денари (447,15 Еу)

Високо рефлективен елек за обезбедување

198ден 180ден
Артикал – АГОБ – 010 Високо рефлективен елек за обезбедување ======================= Стара Цена = 198 денари (3,22 Еу) Нова Цена

Водоотпорна тактичка јакна за Обезбедување

3.031ден 2.755ден
Артикал – АГОБ – 054 Водоотпорна тактичка јакна за Обезбедување Дел 1: Опис на производот: Водоотпорна тактичка јакна за лицата

Воени Црни машки панталони за кампување и лов – PA – 01

2.415ден 2.195ден
Артикал – АГОБ – 049 Модел – PA-01 Воени Црни машки панталони за кампување и лов и за Агенциите за

Единствена ловна водоотпорна воена тактичка јакна

2.979ден 2.708ден
Артикал – АГОБ – 052 Дел 1: Опис на производот: Име – Тактичка јакна Број на артикл – JA-01 *

Заштитна маица против сечење со нож

12.100ден 11.000ден
Артикал – АГОБ – 041 SWAT T – Заштитна маица против сечење со нож ======================= Стара Цена = 12.100 денари

Заштитни ракавици против сечење со нож

660ден 600ден
Артикал – АГОБ – 039 SWAT T – Заштитни ракавици против сечење со нож ======================= Стара Цена = 660 денари

Зимска Јакна за Обезбедување

1.760ден 1.600ден
Артикал – АГОБ – 032 Зимска Јакна за Обезбедување ======================= Стара Цена = 1.760 денари (28,62 Еу) Нова Цена =

Зимска Јакна за Обезбедување – Премиум

7.590ден 6.900ден
Артикал – АГОБ – 028 Зимска Јакна за Обезбедување – ПРЕМИУМ ======================= Стара Цена = 7.590 денари (123,41 Еу) Нова

Кошула за Униформа за Обезбедување

2.365ден 2.150ден
Артикал – АГОБ – 025 Кошула за Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 2.365 денари (38,46 Еу) Нова Цена

Кошула за Униформа за Обезбедување

1.210ден 1.100ден
Артикал – АГОБ – 026 Кошула за Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 1.210 денари (19,67 Еу) Нова Цена

Кошула со долги ракави за Униформа за Обезбедување

1.430ден 1.300ден
Артикал – АГОБ – 030 Кошула со долги ракави за Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 1.430 денари (23,25

Машки / Женски елеци за Униформа за Обезбедување

2.090ден 1.900ден
Артикал – АГОБ – 033 Машки / Женски елеци за Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 2.090 денари (33,98

Машки/Женски продолжени маици со долги ракави против исекување

45.925ден 41.750ден
Артикал – АГОБ – 015 Машки/Женски продолжени маици со долги ракави против исекување ======================= Стара Цена = 45.925 денари (746,75

Најдобрата женска униформа (Сукња/Панталони и кошула) за Обезбедување

4.840ден 4.400ден
Артикал – АГОБ – 029 Најдобрата женска униформа (Сукња/Панталони и кошула) за Обезбедување ======================= Стара Цена = 4.840 денари (78,70

Панцирен елек за заштита од куршуми

49.247ден 44.770ден
Артикал – АГОБ – 043 SWAT T – Панцирен елек за заштита од куршуми ======================= Стара Цена = 49.247 денари

Униформа за Обезбедување

3.080ден 2.800ден
Артикал – АГОБ – 031 Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 3.080 денари (50,08 Еу) Нова Цена = 2.800

Униформа за Обезбедување

3.179ден 2.890ден
Артикал – АГОБ – 020 Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 3.179 денари (51,69 Еу) Нова Цена = 2.890

Униформа за Обезбедување

2.750ден 2.500ден
Артикал – АГОБ – 022 Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 2.750 денари (44,72 Еу) Нова Цена = 2.500

Униформа за Обезбедување

7.700ден 7.000ден
Артикал – АГОБ – 044 Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 7.700 денари (125,20 Еу) Нова Цена = 7.000

Униформа за Обезбедување

2.640ден 2.400ден
Артикал – АГОБ – 023 Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 2.640 денари (42,93 Еу) Нова Цена = 2.400

Униформа за Обезбедување

4.620ден 4.200ден
Артикал – АГОБ – 046 Униформа за Обезбедување со многу џебови ======================= Стара Цена = 4.620 денари (75,12 Еу) Нова

Униформа за Обезбедување

3.993ден 3.630ден
Артикал – АГОБ – 027 Униформа за Обезбедување ======================= Стара Цена = 3.993 денари (64,93 Еу) Нова Цена = 3.630

Црна спортска долна облека за на отворено Тактичко термичко руно Топла облека

1.588ден 1.444ден
Артикал – АГОБ – 053 Црна спортска долна облека за на отворено Тактичко термичко руно Топла облека Надворешна спортска долна
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top