Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

Show sidebar

Flybrother DDF081A

138.757ден 126.143ден
Artikal – INVAL- 010 – Електричен скутер за инвалиди – Flybrother DDF081A ================================== максимална брзина на напред = 25 км/h

Flybrother DDT073

114.345ден 103.950ден
Artikal – INVAL- 004 – Електричен скутер за инвалиди – Flybrother DDT073 ================================== максимална брзина на напред = 25 км/h

Flybrother ST096

133.500ден 121.364ден
Artikal – INVAL- 005 – Електричен скутер за инвалиди – Flybrother ST096 ================================== максимална брзина на напред = 25 км/h

HAOYERIDER – W 3431A

83.490ден 75.900ден
Artikal – INVAL- 003 – Електричен скутер за инвалиди – HAOYERIDER – W 3431A ================================== максимална брзина на напред =

HAOYERIDER – X 01

63.525ден 57.750ден
Artikal – INVAL- 002 – Електричен скутер за инвалиди – HAOYERIDER – X 01 максимална брзина на напред = 8

HAOYERIDER – W 3433

101.640ден 92.400ден
Artikal – INVAL- 006 – Електричен скутер за инвалиди – HAOYERIDER – W 3433 ================================== максимална брзина на напред =

SXT408-2

99.626ден 90.569ден
Artikal – INVAL- 008 – Електричен скутер на 3 тркала за инвалиди – SXT408-2 ================================== максимална брзина на напред =

Електричен скутер за инвалиди – Flybrother ST098

96.195ден 87.450ден
Artikal – INVAL- 001 – Електричен скутер за инвалиди – Flybrother ST098 максимална брзина на напред = 10 км/h максимална

Електричен скутер за инвалиди – MEA01

131.769ден 119.790ден
Artikal – INVAL- 007 – Електричен скутер за инвалиди – MEA01 ================================== максимална брзина на напред = 50 км/h максимална

Електричен скутер за инвалиди – ZD

87.423ден 79.475ден
Артикал – ИНВАЛ – 009 Модел – ZD ================================== максимална брзина на напред = 30 км/h максимална брзина на назад

Фамилијарен електричен скутер за инвалиди на четири тркала – DIVOUS – No-5888628

389.160ден 338.400ден
Артикал – ИНВАЛ – 011 Фамилијарен електричен скутер за инвалиди на четири тркала Модел – DIVOUS – No-5888628 Параметри на
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top