Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

Соларен Вентилатор - Tsolar/SF-10W

Цена:

4.444ден

Цена:

4.444ден

Description

Артикал – СОЛАРЕН ВЕНТИЛАТОР – 001

Модел – Tsolar/SF-10W

Гаранција – 1 година

==================================

Стара Цена =4.723 денари (76,80 Еу)

Нова Цена = 4.444 денари (72,26 Еу)

==================================

Вкупно
Цена
Цена
ВКУПЕН ИЗНОС
ВКУПЕН ИЗНОС
Учество
Учество
Доплата
Доплата
парчиња
парчиња
денари
евра
Денари
Евра
денари
Евра
Денари
Евра
1
4,444.00
72.26
4,444.00
72.26
2,666.40
43.36
1,777.60
28.90
2
4,293.72
69.82
8,587.44
139.63
5,152.46
83.78
3,434.98
55.85
5
4,148.52
67.46
20,742.61
337.28
12,445.56
202.37
8,297.04
134.91
10
4,008.23
65.17
40,082.33
651.75
24,049.40
391.05
16,032.93
260.70
25
3,872.69
62.97
96,817.23
1,574.26
58,090.34
944.56
38,726.89
629.71
50
3,741.73
60.84
187,086.44
3,042.06
112,251.86
1,825.23
74,834.58
1,216.82
75
3,615.20
58.78
271,139.76
4,408.78
162,683.86
2,645.27
108,455.91
1,763.51
100
3,492.94
56.80
349,294.38
5,679.58
209,576.63
3,407.75
139,717.75
2,271.83
200
3,374.82
54.88
674,964.99
10,975.04
404,978.99
6,585.02
269,986.00
4,390.02
300
3,260.70
53.02
978,210.13
15,905.86
586,926.08
9,543.51
391,284.05
6,362.34
500
3,150.44
51.23
1,575,217.60
25,613.29
945,130.56
15,367.98
630,087.04
10,245.32
750
3,043.90
49.49
2,282,924.06
37,120.72
1,369,754.44
22,272.43
913,169.63
14,848.29
1000
2,940.96
47.82
2,940,964.98
47,820.57
1,764,578.99
28,692.34
1,176,385.99
19,128.23

НАПОМЕНА – Минимална нарачка од 50 парчиња

НАПОМЕНА – 60 % авансно плаќање, а другите 40% на денот на пристигнувањето на робата за царинење
НАПОМЕНА – После секои 50.000 парчиња нарачани од ваша страна (во рок од 2 години) добивате нов електричен SUV QINGZHOU автомобил.

НАПОМЕНА – Рок на испорака – 30 – 45 дена после извршената уплата на вашиот аванс

Испорака до Вашата адреса

Телефон за контакт = 079 – 332-771
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top