Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ
show blocks helper

Цена
Цена Погледнете ги само производите во одреден ценовен дијапазон (од - до)

Show sidebar

ASTM A615 одделение 6мм 8мм 10мм 12мм 16мм HRB400 армирани деформирани зајакнувачки челични арматури

74.836ден
Артикал – АРМАТУРА – 007 ASTM A615 одделение 6мм 8мм 10мм 12мм 16мм HRB400 армирани деформирани зајакнувачки челични арматури Стандард:

sae 4140 aisi 4140 челик Јаглероден челик Тркалезни шипки aisi 1045 челични прецизни челични цевки без шевови

77.795ден
Артикал – АРМАТУРА – 006 sae 4140 aisi 4140 челик Јаглероден челик Тркалезни шипки aisi 1045 челични прецизни челични цевки

Градежен материјал Челична шипка заварена жичана мрежа Градежна Бетонска арматура Жица Мрежа арматура заварена мрежа

65.273ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 014 Градежен материјал Челична шипка заварена жичана мрежа Градежна Бетонска арматура Жица Мрежа арматура заварена

Градежни материјали челична арматурна мрежа со висока јачина 6×6 заварена жичана мрежа за зајакнување

65.273ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 013 Градежни материјали челична арматурна мрежа со висока јачина 6×6 заварена жичана мрежа за зајакнување

Железна прачка Топло валана деформирана челична арматура Челик Кина 6мм 8мм 10мм 12мм 16мм 20мм Зграда Zhongxiang GB/AISI/ASTM е легура

97.482ден
Артикал – АРМАТУРА – 008 Железна прачка Топло валана деформирана челична арматура Челик Кина 6мм 8мм 10мм 12мм 16мм 20мм

Јаглеродни влакна I зрак челична арматура со ниска цена за градежна арматура Челична конструктивна конструктивна стандардна греда I димензии

126.686ден
Артикал – АРМАТУРА – 002 Јаглеродни влакна I зрак челична арматура со ниска цена за градежна арматура Челична конструктивна конструктивна

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 2,3 мм

414ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 001 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 2,5 мм

491ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 002 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 2,6 мм

536ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 003 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 2,7 мм

573ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 004 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 2,8 мм

645ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 005 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 2,9 мм

682ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 006 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 3,0 мм

727ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 007 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 3,4 мм

800ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 008 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 3,5 мм

1.064ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 009 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 3,8 мм

1.209ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 010 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 3,9 мм

1.227ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 011 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се спречи ‘рѓа и издржливост Едноставно – 4,0 мм

1.291ден
Артикал – АРМАТУРНА МРЕЖА – 012 Најчесто користената челична арматурна мрежа за градежништво користи галванизирано електрично заварување за да се

Топло валана деформирана челична шипка Арматура Железна шипка деформирана за конструкција Челик со јаглеродни влакна I-греди Заврткана нишка челик

125.736ден
Артикал – АРМАТУРА – 003 Топло валана деформирана челична шипка Арматура Железна шипка деформирана за конструкција Челик со јаглеродни влакна

Топло валана деформирана челична шипка Арматура Челична железна прачка прачка деформирана за челик за градежна арматура

121.390ден
Артикал – АРМАТУРА – 001 Топло валана деформирана челична шипка Арматура Челична железна прачка прачка деформирана за челик за градежна

челична арматура железни прачки засилување челична арматура деформирана челична шипка

84.690ден
Артикал – АРМАТУРА – 004 челична арматура железни прачки засилување челична арматура деформирана челична шипка Стандард: ASTM Оценка: HRB400 Должина:

челична арматура железни прачки засилување челична арматура деформирана челична шипка

900ден
Артикал – АРМАТУРА – 005 челична арматура железни прачки засилување челична арматура деформирана челична шипка Стандард: ASTM Оценка: HRB400 Должина:
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top