Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ
Show sidebar

30L / 50L / 75L / 100L / 150L машина за пастеризација на мед, млеко и пиво

256.641ден 222.200ден
Артикал – ПАСТЕРИЗАТОР – 001 30L / 50L / 75L / 100L / 150L машина за пастеризација на мед, млеко

EPS GFRG Мала машина за правење бетонски ѕидни панели, Линија за производство

4.620.000ден 4.000.000ден
Артикал – МАШПАНЕЛИ – 001 EPS GFRG Мала машина за правење бетонски ѕидни панели, Линија за производство 1. Производ заштитен

HFB521M – Професионална рачна Бетонска цементна машина за правење тули со шупливи блокови

1.039.500ден 900.000ден
Артикал – БЛОКОВИ – 008 HFB521M – Професионална рачна Бетонска цементна машина за правење тули со шупливи блокови Опис на

HFB5250A – Автоматска Машина за правење бетонски блокови Цврста / шуплива / поплочена тула / тула за ограничување

1.501.500ден 1.300.000ден
Артикал – БЛОКОВИ – 007 HFB5250A – Автоматска Машина за правење бетонски блокови Цврста / шуплива / поплочена тула /

HFB532 – Автоматска машина за изработка на блокови од бетонски тули

1.386.000ден 1.200.000ден
Артикал – БЛОКОВИ – 006 HFB532 – Автоматска машина за изработка на блокови од бетонски тули Опис на Производот  

HFB532M – Автоматска машина за изработка на блокови од бетонски тули

1.674.750ден 1.450.000ден
Артикал – БЛОКОВИ – 004 HFB532M – Автоматска машина за изработка на блокови од бетонски тули Опис на производот HFB532

HFB540A EPS Cement – Автоматско подготвена EPS бетонска сендвич цементна плоча со пена, рачна машина за правење ѕидни панели

1.848.000ден 1.600.000ден
Артикал – МАШПАНЕЛИ – 002 HFB540A EPS Cement – Автоматско подготвена EPS бетонска сендвич цементна плоча со пена, рачна машина

HFT300 – машина за цементни блокови за подот, машина за бетонски подни тули

3.465.000ден 3.000.000ден
Артикал – ПОДНИБЛОКОВИ – 001 HFT300 – машина за цементни блокови за подот, машина за бетонски подни тули 1. Краток

HONGFA HFB532M Полуавтоматски тип машина за да се направи тула, мала машина за правење бетонски блокови

808.500ден 700.000ден
Артикал – БЛОКОВИ – 005 HONGFA HFB532M Полуавтоматски тип машина за да се направи тула, мала машина за правење бетонски

qt4 машина за правење тули од 25 блока од Linyi

1.131.900ден 980.000ден
Артикал – БЛОКОВИ – 002 qt4 машина за правење тули од 25 блока од Linyi QT4-25 целосна автоматска машина за

QT4-16 – целосно автоматска машина за правење тули за обликување на бетонски блокови

1.848.000ден 1.600.000ден
Артикал – БЛОКОВИ – 003 QT4-16 – целосно автоматска машина за правење тули за обликување на бетонски блокови Video Description

Екструдер за брикети од машина за производство на пилевина од биомаса – AINUOK – ВС50

424.797ден 367.790ден
Артикал – МАШИНАПЕЛЕТИ – 034 Екструдер за брикети од машина за производство на пилевина од биомаса – AINUOK – ВС50

Екструдер за брикети од машина за производство на пилевина од биомаса – AINUOK – ВС50А

448.487ден 388.300ден
Артикал – МАШИНАПЕЛЕТИ – 035 Екструдер за брикети од машина за производство на пилевина од биомаса – AINUOK – ВС50А

Машина за вадење масло – AINUOK – YL100

531.716ден 460.360ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 004 Машина за вадење масло – AINUOK – YL100 Домашна комерцијална употреба машина за вадење зејтин

Машина за вадење масло – AINUOK – YL125

638.623ден 552.920ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 005 Машина за вадење масло – AINUOK – YL125 Домашна комерцијална употреба машина за вадење зејтин

Машина за вадење масло – AINUOK – YL150

763.264ден 660.835ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 006 Машина за вадење масло – AINUOK – YL150 Домашна комерцијална употреба машина за вадење зејтин

Машина за вадење масло – AINUOK – YL60

316.620ден 274.130ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 001 Машина за вадење масло – AINUOK – YL60 Домашна комерцијална употреба машина за вадење зејтин

Машина за вадење масло – AINUOK – YL70

371.234ден 321.415ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 002 Машина за вадење масло – AINUOK – YL70 Домашна комерцијална употреба машина за вадење зејтин

Машина за вадење масло – AINUOK – YL80

442.625ден 383.225ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 003 Машина за вадење масло – AINUOK – YL80 Домашна комерцијална употреба машина за вадење зејтин

Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY100

521.252ден 451.300ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 010 Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY100 вовед Оваа машина за

Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY125

628.205ден 543.900ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 011 Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY125 вовед Оваа машина за

Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY150

752.829ден 651.800ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 012 Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY150 вовед Оваа машина за

Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY60

305.151ден 264.200ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 007 Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY60 вовед Оваа машина за

Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY70

360.938ден 312.500ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 008 Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY70 вовед Оваа машина за

Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY80

431.970ден 374.000ден
Артикал – МАШИНАЗЕЈТИН – 009 Машина за ладно цедење на маслиново масло – AINUOK – ZY80 вовед Оваа машина за

Машина за мелење чекани со зрна од пченица, пченка со вентилатор – AINUOK – АКС-350

109.344ден 94.670ден
Артикал – МАШИНАПЕЛЕТИ – 014 Машина за мелење чекани со зрна од пченица, пченка со вентилатор – AINUOK – АКС-350

Машина за мелење чекани со зрна од пченица, пченка со вентилатор – AINUOK – АКС-420

186.533ден 161.500ден
Артикал – МАШИНАПЕЛЕТИ – 015 Машина за мелење чекани со зрна од пченица, пченка со вентилатор – AINUOK – АКС-420

Машина за мелење чекани со зрна од пченица, пченка со вентилатор – AINUOK – АКС-500

357.126ден 309.200ден
Артикал – МАШИНАПЕЛЕТИ – 016 Машина за мелење чекани со зрна од пченица, пченка со вентилатор – AINUOK – АКС-500

Машина за пакување на пелети од дрво – AINUOK – ADB

864.777ден 748.725ден
Артикал – МАШИНАПЕЛЕТИ – 012 Машина за пакување на пелети од дрво – AINUOK – ADB Технички спецификации Weight Scale

Машина за пакување на пелети од дрво – AINUOK – АМС-501

764.957ден 662.300ден
Артикал – МАШИНАПЕЛЕТИ – 011 Машина за пакување на пелети од дрво – AINUOK – АМС-501 Опис на производот Автоматско
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top