Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

Show sidebar

HUAHONG – VILLA – 119,7 m2

2.915.714ден 2.650.158ден
Aртикал – КУКА – 087 Монтажна куќа – 85 м2 – HUAHONG – VILLA површина = 119,7 m2 Предности на

HUAHONG – VILLA 1- 239,4 m2

5.668.364ден 5.153.058ден
Aртикал – КУКА – 088 Монтажна куќа – 239,4 м2 – HUAHONG – VILLA 1 површина = 239,4 m2 Предности

Modern Design Prefab House – 120 m2

2.435.400ден 2.214.000ден
Aртикал – КУКА – 080 Монтажна куќа – 120 м2 – HUAHONG – 01 – A Модел = HUAHONG –

Tiemeng монтажна куќа – 120 м2

1.948.320ден 1.771.200ден
Артикал – КУКА -085 Модел – LXPH-8-B Површина = 120 м2 1. Инструкции за монтажна куќа за повторно составување: Монтажна

UPS Housing – 1001 – 105,954 m2

2.114.497ден 1.922.970ден
Aртикал – КУКА – 082 Монтажна куќа – 105,954 м2 – UPS Housing – 1001 Модел = HUAHONG – UPS Housing

Монтажна куќа – 100 м2 – DQ – 107

2.232.450ден 1.691.250ден
Aртикал – КУКА – 020 Монтажна куќа – 100 м2 – DQ – 107 Модел = DQ – 107 површина

Монтажна куќа – 100 м2 – Lanying – 12

2.164.800ден 1.874.286ден
Aртикал – КУКА – 013 Монтажна куќа – 100 м2 – Lanying – 12 Модел = STD 99 површина =

Монтажна куќа – 105 м2 – DQ – 108

2.344.073ден 1.775.813ден
Aртикал – КУКА – 025 Монтажна куќа – 105 м2 – DQ – 108 Модел = DQ – 108 површина

Монтажна куќа – 105 м2 – Lanying – 13

2.273.040ден 1.968.000ден
Aртикал – КУКА – 014 Монтажна куќа – 105 м2 – Lanying – 13 Модел = QUICK 105 површина =

Монтажна куќа – 106 м2 – Lanying – 22

2.294.688ден 2.086.080ден
Aртикал – КУКА – 051 Монтажна куќа – 106 м2 – Lanying – 22 Модел = QUICK 106 површина =

Монтажна куќа – 109 м2 – Lanying – 23

2.359.632ден 2.145.120ден
Aртикал – КУКА – 052 Монтажна куќа – 109 м2 – Lanying – 23 Модел = QUICK 2 – 109

Монтажна куќа – 120 м2 – DQ – 109

2.678.940ден 2.029.500ден
Aртикал – КУКА – 026 Монтажна куќа – 120 м2 – DQ – 109 Модел = DQ – 109 површина

Монтажна куќа – 128 м2 – DQ – 110

2.857.536ден 2.597.760ден
Aртикал – КУКА – 027 Монтажна куќа – 128 м2 – DQ – 110 Модел = DQ – 110 површина

Монтажна куќа – 130 м2 – DQ – 201

2.902.185ден 2.198.625ден
Aртикал – КУКА – 037 Монтажна куќа – 130 м2 – DQ – 201 Модел = DQ – 201 површина

Монтажна куќа – 130 м2 – Lanying – 14

2.814.240ден 2.558.400ден
Aртикал – КУКА – 015 Монтажна куќа – 130 м2 – Lanying – 14 Модел = QUICK 130 површина =

Монтажна куќа – 133 м2 – DQ – 111

2.969.159ден 2.337.000ден
Aртикал – КУКА – 028 Монтажна куќа – 133 м2 – DQ – 111 Модел = DQ – 111 површина

Монтажна куќа – 140 м2 – DQ – 202

3.125.430ден 2.604.525ден
Aртикал – КУКА – 038 Монтажна куќа – 140 м2 – DQ – 202 Модел = DQ – 202 површина

Монтажна куќа – 152 м2 – Lanying – 15

3.290.496ден 2.991.360ден
Aртикал – КУКА – 016 Монтажна куќа – 152 м2 – Lanying – 15 Модел = STD 152 површина =

Монтажна куќа – 158 м2 – DQ – 203

3.527.271ден 2.939.393ден
Aртикал – КУКА – 039 Монтажна куќа – 158 м2 – DQ – 203 Модел = DQ – 203 површина

Монтажна куќа – 163 м2 – DQ – 204

3.638.894ден 2.756.738ден
Aртикал – КУКА – 040 Монтажна куќа – 163 м2 – DQ – 204 Модел = DQ – 204 површина

Монтажна куќа – 186,5 м2 – DQ – 113

4.163.519ден 3.154.181ден
Aртикал – КУКА – 029 Монтажна куќа – 186,5 м2 – DQ – 113 Модел = DQ – 113 површина

Монтажна куќа – 194 м2 – Lanying – 16

4.199.712ден 3.817.920ден
Aртикал – КУКА – 022 Монтажна куќа – 194 м2 – Lanying – 16 Модел = STD 194 површина =

Монтажна куќа – 234,8 м2 – WANG SHI DA – 194-195

5.718.319ден 5.198.472ден
Aртикал – КУКА – 060 Монтажна куќа – 234,8 м2 – WANG SHI DA – 194-195 Модел = WANG SHI

Монтажна куќа – 25 м2 – YAODA – 036

541.200ден 492.000ден
Aртикал – КУКА – 061 Монтажна куќа – 25 м2 – YAODA – 036 Модел = YAODA – 036 површина

Монтажна куќа – 250 м2 – DQ – 205

5.581.125ден 4.650.938ден
Aртикал – КУКА – 041 Монтажна куќа – 250 м2 – DQ – 205 Модел = DQ – 205 површина

Монтажна куќа – 260 м2 – Lanying – 17

5.628.480ден 4.873.143ден
Aртикал – КУКА – 023 Монтажна куќа – 260 м2 – Lanying – 17 Модел = QUICK 2 – 260

Монтажна куќа – 288 м2 – Lanying – 18

6.234.624ден 5.397.943ден
Aртикал – КУКА – 024 Монтажна куќа – 288 м2 – Lanying – 18 Модел = QUICK 2 – 288

Монтажна куќа – 306 м2 – PENGYI – 01

7.866.342ден 7.151.220ден
Aртикал – КУКА – 053 Монтажна куќа – 306 м2 – PENGYI – 01 Модел = PENGYI – 01 површина

Монтажна куќа – 33 м2 – Lanying -01

714.384ден 649.440ден
Aртикал – КУКА – 001 Монтажна куќа – 33 м2 – Lanying -01 Модел = QUICK 33 или STD 33

Монтажна куќа – 344,65 м2 – WANG SHI DA – 248-249

8.393.606ден 7.267.191ден
Aртикал – КУКА – 072 Монтажна куќа – 344,65 м2 – WANG SHI DA – 248-249 Модел = WANG SHI
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top