Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ
Show sidebar

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – 15 kilo ENERGIE

208ден 180ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 026 Модел – 15 KILO ENERGIE НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – AMERICAN WOOD FIBERS

220ден 195ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 040 Модел – AMERICAN WOOD FIBERS НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – CHERRI

198ден 169ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 002 Модел – CHERRI НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ ВО ПРОДАЖБА

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – COMPETITION BLEND PELLETS

186ден 159ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 012 Модел – COMPETITION BLEND PELLETS НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – EN PLUS / A1

186ден 159ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 023 Модел – EN PLUS / A1 НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – EN PLUS / A1

154ден 133ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 024 Модел – EN PLUS / A1 НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – NATURE”S FLAME

186ден 159ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 010 Модел – NATURE”S FLAME НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ ВО

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – PREMIUM

208ден 180ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ПЕЛЕТИ – 030 Модел – PREMIUM НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ ВО ПРОДАЖБА САМО

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – RAUCHER PELLETS

175ден 149ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 016 Модел – RAUCHER PELLETS НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ ВО

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – STAR WOOD PELLETS

208ден 180ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ПЕЛЕТИ – 028 Модел – STAR WOOD PELLETS НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ ВО

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – TOTAL PELLETS

175ден 149ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 015 Модел – TOTAL PELLETS НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ ВО

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – WOODGEMS

154ден 133ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 006 Модел – WOODGEMS НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ ВО ПРОДАЖБА

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – WOODLETS

175ден 149ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 017 Модел – WOODLETS НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ ВО ПРОДАЖБА

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – WOODLETS – 10 kgr

154ден 133ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 031 Модел – WOODLETS  НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ ВО ПРОДАЖБА

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев и Скара – GRILL PELLETS BUCHE

154ден 133ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 007 Модел – GRILL PELLETS BUCHE НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ за ОГРЕВ од Топола, Окуме, бреза, бор, – WOOD PELLETS

208ден 180ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ПЕЛЕТИ – 029 Модел – WOOD PELLETS НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ ВО ПРОДАЖБА

ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ ОД ДАБОВО ДРВО

186ден 159ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 022 Модел – ДАБ / OAK НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ

ДРЕВЕНИ ПЕЛЕТИ за Огрев – ECO PREMIER FUEL

198ден 169ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 003 Модел – ECO PREMIER FUEL НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ

НАЈКВАЛИТЕТНИ И ЕВТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ од БОР – BUDOSHOP

218ден 179ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 040 Модел – BUDOSHOP PINE WOODS PELLET НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА

НАЈКВАЛИТЕТНИ И ЕВТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ од БУКА – BUDOSHOP – 15 кгр

218ден 179ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 041 Модел – BUDOSHOP BEECH WOODS PELLET НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ

НАЈКВАЛИТЕТНИ И ЕВТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ од ДАБ – BUDOSHOP – 15 кгр

218ден 179ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 042 Модел – BUDOSHOP OAK WOODS PELLET НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ

НАЈКВАЛИТЕТНИ И ЕВТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ од МЕШАНО ДРВО – BUDOSHOP – 15 кгр

218ден 179ден
АКЦИЈА – ПРЕД НОВОГОДИШНО НАМАЛУВАЊЕ Артикал – ДРВЕНИ ПЕЛЕТИ – 043 Модел – BUDOSHOP MIXED WOODS PELLET НАЈЕФТИНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОГРЕВ
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top