Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ
Show sidebar

1 ton компактен кинески багер со мотор Koop Euro 5 за пазарот во Европа

764.806ден 685.000ден
Артикал – МЕХАНИЗАЦИЈА – 020 1 ton компактен кинески багер со мотор Koop Euro 5 за пазарот во Европа Применлива

1.5 ton , WZ10-20

1.784.175ден 1.598.000ден
Артикал – МЕХАНИЗАЦИЈА – 014 1.5 ton , WZ10-20 Применливи индустрии: Продавници за поправка на машини, фабрика за производство, фарми, домашна употреба,

Aowei – 100 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

1.182.379ден 1.059.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 011 Aowei – 100 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD Состојба: Нова Тип: Трактор на тркало, 4

Aowei – 120 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

1.339.806ден 1.200.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 021 Aowei – 120 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD Состојба: Нова Тип: Трактор на тркало, 4

Aowei – 140 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

1.507.282ден 1.350.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 022 Aowei – 140 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD Состојба: Нова Тип: Трактор на тркало, 4

Aowei – 160 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

1.674.757ден 1.500.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 023 Aowei – 160 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD Состојба: Нова Тип: Трактор на тркало, 4

Aowei – 180 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

1.842.233ден 1.650.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 024 Aowei – 180 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD Состојба: Нова Тип: Трактор на тркало, 4

Aowei – 25 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – AWT-25

645.340ден 578.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 014 Aowei – 25 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – AWT-25 Состојба: Нова Вид: Трактор на

Aowei – 30 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – AW-304

765.922ден 686.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 017 Aowei – 30 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – AW-304 Состојба: Нова Вид: трактор на

Aowei – 40 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – AWT-404

746.942ден 669.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 020 Aowei – 40 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – AWT-404 Состојба: Нова Вид: Трактор на

Aowei – 45 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

847.427ден 759.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 012 Aowei – 45 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD Состојба: Нова Тип: Трактор на тркало, 4

Aowei – 50 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

935.631ден 838.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 013 Aowei – 50 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD Состојба: Нова Вид: Трактор на тркала Со

Aowei – 60 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – AW-604

1.012.670ден 907.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 018 Aowei – 60 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – AW-604 Состојба: Нова Вид: Трактор на

Aowei – 62 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

762.573ден 683.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 009 Состојба: Нова Тип: Трактор на тркало, 4 * 4,4WD Со тркало: 4WD Употреба: Трактор на

Aowei – 70 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

999.272ден 895.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 010 Aowei – 70 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD Состојба: Нова Гаранција: 1 година Применлива индустрија:

Aowei – 75 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

10.673.791.067.379ден 956.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 015 Aowei – 75 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD Состојба: Нова Вид: Трактор на тркала Со

Aowei – 80 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD

1.116.505ден 1.000.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 016 Aowei – 80 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD Состојба: Нова Вид: Трактор на тркала Со

Aowei – 90 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – AWT-90

1.272.816ден 1.140.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 019 Aowei – 90 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – AWT-90 Состојба: Нова Вид: Трактор на

MSANG – 50 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – MG-504

854.126ден 765.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 025 MSANG – 50 KS – Wheel Tractor, 4*4,4WD – MG-504 Состојба: Нова Вид: Трактор на

ZT – 100 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

1.898.058ден 1.700.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 008 ZT – 100 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

ZT – 15 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

369.898ден 331.300ден
Артикал – ТРАКТОР – 001 ZT – 15 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

ZT – 20 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

385.027ден 344.850ден
Артикал – ТРАКТОР – 002 ZT – 20 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

ZT – 40 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

893.204ден 800.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 003 ZT – 40 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

ZT – 45 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

937.864ден 840.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 004 ZT – 45 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

ZT – 50 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

1.004.854ден 900.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 005 ZT – 50 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

ZT – 60 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

1.039.466ден 931.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 006 ZT – 60 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

ZT – 70 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

1.786.408ден 1.600.000ден
Артикал – ТРАКТОР – 007 ZT – 70 KS – Epa Engine Micro Tractor With Front Loader 4×4 Compact Tractor

АW 50 KS, 4in1 front end loader

1.112.039ден 996.000ден
Артикал – МЕХАНИЗАЦИЈА – 016 АW 50 KS, 4in1 front end loader Состојба: Нова Вид: Трактор на тркала Со тркало: 4WD

багер за хидрауличен копач со тркала 8ton – AW-85

4.410.194ден 3.950.000ден
Артикал – МЕХАНИЗАЦИЈА – 017 багер за хидрауличен копач со тркала 8ton – AW-85 Применливи индустрии: Градежни работи Услуга по

багер-натоварувач, мал мини-ровокопач електричен натоварувач

452.575ден 405.350ден
Артикал – МЕХАНИЗАЦИЈА – 019 багер-натоварувач, мал мини-ровокопач електричен натоварувач Применливи индустрии: Продавници за поправка на машини, фарми, домашна употреба,
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top