Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ
Show sidebar

container house

381.425ден 330.239ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 006 — Куќа од контејнери — Може да се користи како канцеларија, сала за состаноци, студентски

DFX06-ZDX025

391.875ден 356.250ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 005 Модел – DFX06-ZDX025 — Куќа од контејнери — Може да се користи како канцеларија, сала

DGVHC011

1.379.400ден 1.254.000ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 004 Модел – DGVHC011 — Куќа од контејнери — Може да се користи како канцеларија, сала

FC – 001

402.325ден 332.500ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 003 Модел – FC – 001 — Куќа од контејнери — Може да се користи како

GMS042

370.975ден 306.591ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 007 Модел – GMS042 Предност на овој вид куќа што може да се склопи 1.брзо производство

Mag-D001

365.750ден 332.500ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 002 Модел – Mag-D001 — Куќа од контејнери — Може да се користи како канцеларија, сала

Tiemeng

343.805ден 312.550ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 011 Модел – Tiemeng — Куќа од контејнери — Може да се користи како канцеларија, сала

VHRC002

339.625ден 294.048ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 010 Модел – VHRC002 — Куќа од контејнери — Може да се користи како канцеларија, сала

WH2019071613

399.190ден 362.900ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 009 Модел – WH2019071613 — Куќа од контејнери — Може да се користи како канцеларија, сала за

WH2019071626

397.100ден 328.182ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 008 Модел – WH2019071626 — Куќа од контејнери — Може да се користи како канцеларија, сала

YUMI conteiner house – 60,784 m2

1.285.350ден 1.168.500ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 012 Модел – YUMI — Куќа од контејнери — Може да се користи како канцеларија, сала

YUMI conteiner house – 75,98 m2

1.522.125ден 1.317.857ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 013 Модел – YUMI 02 — Куќа од контејнери — Може да се користи како канцеларија,

Контејнер куќа – HONGHU – 1

347.985ден 301.286ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 001 Модел – HONGHU – 1 — Куќа од контејнери — Може да се користи како

Сосема нова убава контејнерска куќа 6mX3m контејнер

733.333ден 627.273ден
Артикал – КОНТЕЈНЕР – 013 Сосема нова убава контејнерска куќа 6mX3m контејнер Опис: Оваа куќа со контејнери има карактеристики на
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top