Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

КАТЕГОРИИ НА ПРОИЗВОДИ
Show sidebar

10 kw станбен и мрежен соларен PV систем – DSNEG-10K-ON

717.619ден 685.000ден
Артикал – Он Грид – 004 Модел – DSNEG-10K-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

15 kw станбен и мрежен соларен PV систем – DSNEG-15K-ON

1.081.143ден 1.032.000ден
Артикал – Он Грид – 005 Модел – DSNEG-15K-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

20 kw станбен и мрежен соларен PV систем – DSNEG-20K-ON

1.440.476ден 1.309.524ден
Артикал – Он Грид – 006 Модел – DSNEG-20K-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

200kw мрежен соларен енергетски систем за комерцијална употреба – DSNEG-200K-ON

12.885.714ден 12.300.000ден
Артикал – Он Грид – 008 Модел – DSNEG-200K-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

3 kw станбен и мрежен соларен PV систем – DSNEG-3000-ON

216.857ден 207.000ден
Артикал – Он Грид – 002 Модел – DSNEG-3000-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

30kw на мрежен соларен енергетски систем за домашна и деловна употреба – DSNEG-30K-ON

2.161.238ден 2.063.000ден
Артикал – Он Грид – 007 Модел – DSNEG-30K-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

3KW мрежа за соларна енергија за вклучување и исклучување на домот може да работи без батерија

687.225ден 595.000ден
Артикал – Off Grid – 003 3KW мрежа за соларна енергија за вклучување и исклучување на домот може да работи

5 kw станбен и мрежен соларен PV систем – DSNEG-5000-ON

332.750ден 303.000ден
Артикал – Он Грид – 001 Модел – DSNEG-5000-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична

500kw мрежен соларен енергетски систем за комерцијална или индустриска употреба – DSNEG-500K-ON

31.428.571ден 30.000.000ден
Артикал – Он Грид – 009 Модел – DSNEG-500K-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

5М мрежен соларен енергетски систем за комерцијална или индустриска употреба – DSNEG-5М-ON

314.285.714ден 300.000.000ден
Артикал – Он Грид – 010 Модел – DSNEG-5М-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

8 kw станбен и мрежен соларен PV систем – DSNEG-8000-ON

576.190ден 550.000ден
Артикал – Он Грид – 003 Модел – DSNEG-8000-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

DC Нова енергетска мрежна врска со Соларни панели – деловен систем од 100kw

10.628.019ден 10.000.000ден
Артикал – Он Грид – 014 Модел – DSNEG-100K-ON Опис на производот Системот вклучува соларни модули со високи перформанси и инвертер

Домашна мрежна врска 8kw соларен систем со ja jinko trina канадски соларен панел – DSNEG-8К-ON

876.812ден 825.000ден
Артикал – Он Грид – 013 Модел – DSNEG-8K-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

Индустриски и комерцијален систем со соларен панел 1MW и инвертер за мрежни врски – DSNEG-1М-ON

85.024.155ден 80.000.000ден
Артикал – Он Грид – 015 Модел – DSNEG-1М-ON Опис на производот 1mw комерцијален и индустриски приклучен мрежен систем може да

Силен соларен панел со голема моќност 12kw со мрежен инвертер за напојување – DSNEG-12К-ON-

1.047.619ден 1.000.000ден
Артикал – Он Грид – 011 Модел – DSNEG-12К-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.

Складирање на соларен систем 18kw со канадски соларен панел Ja Jinko Trina – DSNEG-18К-ON

1.307.246ден 1.230.000ден
Артикал – Он Грид – 012 Модел – DSNEG-18K-ON Опис на производот Наједноставен начин за намалување на сметките за електрична енергија.
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top