Вашата кошничка

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

БРЗА ИСПОРАКА

ГОЛЕМ ИЗБОР

БЕЗБЕДНО КУПУВАЊЕ

НИСКИ ЦЕНИ

Show sidebar

36V1000W ELECTRIC DIRT BIKE PIT BIKE FOR KIDS

54.428ден 49.480ден
Артикал – KIDS – 003 Евтин електричен скутер за деца над 14 годишна возраст многу погоден за градско возење. МОДЕЛ

CHINESE DESIGN 2 WHEELS SELF BALANCING MOBILITY SCOOTER

15.240ден 13.855ден
Артикал – KIDS – 001 Евтин електричен тротинет многу погоден за градско возење. МОДЕЛ – CHINESE DESIGN 2 WHEELS SELF

EA 0451

69.714ден 63.376ден
Артикал – KIDS – 040 Евтин електричен ATV мотор за деца над 12 годишна возраст, погоден за градско возење. Model:

EA 0501

51.909ден 47.190ден
Артикал – KIDS – 037 Евтин електричен ATV мотор за деца над 12 годишна возраст, погоден за градско возење. Model:

EA 0502

52.477ден 47.706ден
Артикал – KIDS – 038 Евтин електричен ATV мотор за деца над 12 годишна возраст, погоден за градско возење. Model:

EA 0503

50.775ден 46.159ден
Артикал – KIDS – 039 Евтин електричен ATV мотор за деца над 12 годишна возраст, погоден за градско возење. Model:

ED 1000

108.423ден 98.575ден
Артикал – KIDS – 036 Евтин електричен мотор за деца над 12 годишна возраст, погоден за градско возење. Model: ED

ED 2503

35.124ден 31.931ден
Артикал – МОТО – 054 Евтин електричен скутер многу погоден за градско возење. Model: ED 2503 Гаранција = 12 месеци

ED 3503

32.390ден 29.445ден
Артикал – KIDS – 032 Евтин електричен мотор за деца над 12 годишна возраст, погоден за градско возење. Model: ED

ED 5003

40.972ден 37.247ден
Артикал – KIDS – 033 Евтин електричен мотор за деца над 12 годишна возраст, погоден за градско возење. Model: ED

MADEMOTO – 1512ES2001827

31.746ден 28.860ден
Артикал – KIDS – 062 Евтин електричен скутер за деца над 12 годишна возраст многу погоден за градско возење. МОДЕЛ

Mercane 1000W 13.2Ah Wide Wheel Electric Scuter

34.398ден 31.271ден
Артикал – MOTО – 013 Евтин електричен супер скутер со широки тркала многу погоден за градско возење. модел – 2020

Motorcycles scooter box electric lock rental

17.134ден 15.576ден
Артикал – KIDS – 061 – Motorcycles scooter box electric lock rental Евтин електричен тротинет многу погоден за градско возење.

X7 Folding E scooter

42.834ден 38.940ден
Артикал – KIDS – 059 – X7 Folding E scooter Евтин електричен тротинет многу погоден за градско возење. МОДЕЛ –

X8 Folding E scooter

52.569ден 47.790ден
Артикал – KIDS – 060 – X8 Folding E scooter Евтин електричен тротинет многу погоден за градско возење. МОДЕЛ –
close
Start typing to see posts you are looking for.

За да станете член на budoshop.mk, потребно е да го пополните формуларот…

Цената за испораката е 130ден.

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.
 

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 079 332 771 или преку email contact@budoshop.mk.
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба “X” на тел. XXX XXX XXX.

Одберете ги посакуваните производи, ставете ги во кошничка и намалете ја цената за износот на КОД-от при плаќање!

При процесирање на нарачката, потребно е на означеното поле да го внесите промо КОД-от за попуст.На една нарачка може да искористите еден КОД.

НАПОМЕНА:
КОД-от не е возможно да се замени за готовина, ниту можете да платете во готово на доставувачот, туку е потребно да го искористите на веб страната!

Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 079 332 771 или преку еmail на contact@budoshop.mk.
Нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примателот
  • адреса за испорака 
  • и контакт телефонски број

 

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или email, не се овозмoжува плаќање со кредитна картичка поради заштита на вашите лични податоци.

Tелефонските оператори се достапни во периодот од Понеделник до Четврток од 8:00 – 16:30 часот и во Петок од 8:00 – 15:30 часот.

За време на викенди и празници нарачките се овозможени само преку нашата веб страница со што телефонскиот број не е во функција.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Scroll To Top